Steun ons:
Doneer Online
Vriendenloterij
Wordt gesteund door:
VriendenloterijStichting DierenLot

Amazon

Amazon

Wist je dat je Stichting Dassenwerkgroep Brabant financieel kunt ondersteunen door online te shoppen bij Amazon? En dat het je helemaal niets extra's kost? Hoe werkt dat?

Normaal gesproken als je een aankoop doet via internet, gaat er een 'beloning' per aankoop naar de beheerder van de betreffende website. Dit heet ook wel "affiliate marketing".
Via Amazon gaat dit deel van jouw aankoop naar ons en daarom kost het jou helemaal niets extra! Je shopt dus bij Amazon winkels voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van je aankopen naar de dierenambulance van Dassenwerkgroep Brabant.

Hoe dit werkt?
Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan ons doneert moet je gebruik maken van de links op deze pagina. Je kunt verder gewoon winkelen zoals je gewend bent.

Let op: wil je later weer op Amazon bestellen? Dan moet je wel weer via de link op onze website naar Amazon om te zorgen dat wij een donatie ontvangen.
Amazon.co.uk
Amazon.co.uk
Webshop met meer dan 50.000 das gerelateerde artikelen.

Bezoek de Engelse Amazon.co.uk webshop met veelgeprezen boeken, nieuwe releases, aanbevelingen van de redactie en het grootste aanbod in dassen gerelateerde artikelen.

Amazon.de
Amazon.de
Webshop met meer dan 10.000 das gerelateerde artikelen.

Bezoek de Duitse Amazon.de webshop met veelgeprezen boeken, nieuwe releases, aanbevelingen van de redactie en het grootste aanbod in dassen gerelateerde artikelen.