Steun ons:
Doneer Online
Vriendenloterij
Wordt gesteund door:
VriendenloterijStichting DierenLot

Bol.com

Bol.com

Wist je dat je Stichting Dassenwerkgroep Brabant financieel kunt ondersteunen door online te shoppen bij Bol.com? En dat het je helemaal niets extra's kost? Hoe werkt dat?

Normaal gesproken als je een aankoop doet via internet, gaat er een 'beloning' per aankoop naar de beheerder van de betreffende website. Dit heet ook wel "affiliate marketing".
Via Bol.com gaat dit deel van jouw aankoop naar ons en daarom kost het jou helemaal niets extra! Je shopt dus bij Bol.com voor dezelfde prijzen, alleen gaat er nu een deel van je aankopen naar de dierenambulance van Dassenwerkgroep Brabant.

Hoe dit werkt?
Om ervoor te zorgen dat je ook daadwerkelijk aan ons doneert moet je via de bovenstaande link, of met de zoekwidget, bestellen bij Bol.com en wij ontvangen tot 8% op jouw aankoop. Dit percentage komt niet bovenop de prijs, dus voor jou blijft het te betalen bedrag gelijk.

Let op: wil je later weer op Bol.com bestellen? Dan moet je wel weer via de link op onze website naar Bol.com om te zorgen dat wij een donatie ontvangen.