Steun ons:
Doneer Online
Vriendenloterij
Wordt gesteund door:
VriendenloterijStichting DierenLot

VriendenLoterij

Vriendenloterij

Zo werkt het:
U kunt Stichting Dassenwerkgroep Brabant financieel steunen door mee te doen met de VriendenLoterij!

Hiervoor moet u wél ouder zijn dan 18 jaar. Als deelnemer speelt u mee met de laatste 5 cijfers van uw bankrekeningnummer als uw lotnummer.
Er zijn 15 trekkingen per jaar: 12 maandelijkse trekkingen en 3 extra trekkingen. De maandelijkse trekking van de VriendenLoterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 10e van de volgende maand. De Paastrekking vindt plaats in maart, de Herfsttrekking in september en de Kersttrekking in december. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 10e van de maand gepubliceerd op vriendenloterij.nl/uitslagen. (Wijzigingen voorbehouden).

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Elk uur maken ze een winnaar bekend van € 2.000,-, elke dag gaat er € 20.000,- uit, elke week € 200.000,- én elke maand zelfs € 2 MILJOEN! Daarnaast maakt u iedere maandtrekking ook nog eens kans op meer dan tweehonderdduizend prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen.

Als u mee gaat spelen in de VriendenLoterij ontvangt u ook een persoonlijke VIP-KAART. Met deze kaart kunt u GRATIS naar meer dan 125 topmusea en ontvangt u tot wel 50% korting op musicals, dierenparken, films en andere leuke uitjes. De kaart is geldig zo lang u meespeelt, dus u kunt van alles leuks gaan beleven!

U spaart automatisch VriendenPunten. Ieder VriendenPunt dat u spaart kan € 1.000,- waard zijn. U start uw deelname met 100 VriendenPunten, waarmee u dus al kans maakt op € 100.000,-. Daarna spaart u elke trekking 10 extra VriendenPunten per lot. Bent u vanaf januari deelnemer van de VriendenLoterij en speelt u alle trekking mee, dan maakt u in de decembertrekking kans op wel € 240.000,-! Speelt u met meer dan 1 lot op hetzelfde IBAN mee? Dan worden uw VriendenPunten verdubbeld op het lot waarop de prijs valt. En een verdubbeling van het aantal punten betekent een dubbel zo hoge prijs. Zo kunt u inclusief de verdubbeling tot wel € 480.000,- winnen! De VriendenPunten Prijs wordt om de maand in de reguliere trekking getrokken. Ieder nieuw kalenderjaar start u opnieuw met 100 punten.

Bovendien wordt minimaal 40% van het inlegbedrag door de VriendenLoterij aan goede doelen gegeven. Heeft U aangegeven dat Stichting Dassenwerkgroep Brabant uw goed doel is, dan wordt 40% van uw inleg geschonken aan Stichting Dassenwerkgroep Brabant!

Wilt u graag meespelen? Meld u hier online aan.

  Kies "Een club, vereniging of stichting naar keuze".
  Vul "dassenwerkgroep" in en kies "Stichting Dassenwerkgroep Brabant".
  Hierna klikt u op de knop "Volgende stap" en kunt u de aanmelding verder invullen.


Veranderen van goed doel:
Speelt u al mee in de VriendenLoterij en wilt u met die loten liever Stichting Dassenwerkgroep Brabant steunen? Dat kan! U kunt daarvoor bellen naar de ledenservice: 088-0201020 van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Van ieder lot gaat dan voortaan 40% rechtstreeks naar Stichting Dassenwerkgroep Brabant, iedere maand weer!


Opzeggen:
Je kunt op de volgende manieren opzeggen: Telefonisch, schriftelijk en online.
Meer informatie over opzeggen kunt u vinden op de website van de Vriendenloterij.
Als u meerdere lotnummers heeft is het misschien een idee om slechts een deel van uw lotnummers te beëindigen. U blijft dan toch kans maken op de prijzen!